Såle til drivhus ferdig resultat

Da har jeg endelig litt tid til å skrive igjen. Vi støpte som tidligere skrevet gulv til drivhuset. Det regnet som vanlig bøtter og spann slik det ofte gjør her på vestlandet. Så da vi støpte måtte vi ha en presenning klar som vi trakk med oss over det ferdig rettede gulvet.

Etter vi fullførte, laget vi et «telt» av presenningen. Siden det både blåste og regnet godt på kvelden, og mørket kom tidlig ble det dårlig med tilsynsvakt. Derfor hadde deler av presenningen løsnet og slått ned i støpet. Dette ga et par sjarmerende merker. Men det er jo slikt fruen kaller for «sjarm».  Et par kattespor hadde også sjarmert seg inn i betongen.

Ellers var jeg rimelig fornøyd. Et par små skjønnhetsfeil, men ingenting som vil vises når det står ferdig.

ferdig såle

1 kommentar til “Såle til drivhus ferdig resultat

  1. Det var ikke fullt så grønt rundt drivhuset nå lenger 🙂 En signatur her og der skal det være i denne sorten arbeid – jeg holder med din fru og kaller det sjarm. Det må være noe i betongen som tiltrekker seg katter. Naboen omtaler fremdeles katten vår for «Betongpusi» etter hun satt i timesvis og så på at han blandet betong til fjøsen. Da han hadde avsluttet for dagen og gikk i hus gikk pusi bortom og signerte verket i hele sin bredde, som seg jo hør og bør 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *