Fresebord del 2

Det ble et par dagers opphold nå i julen. Da fikk benken tid til å stå å herde skikkelig. Satt på en «cleat» på toppen med skruer siden jeg ikke hadde lange nok tvinger til å holde den på plass skikkelig.

Det neste jeg gjorde var å lage en kappeslede til den nye sagen min. Den lager relativt rette kutt (sett bort fra at den ikke er kalibrert i det hele tatt). Dermed tok jeg til med den lange oppgaven med å kappe skillere til bitskuffene.

Avstandsklosser mellom skillerne, klyper i front, og skråstilte bord i press i bakkant. Helt bak i instrkusjonsboken stod det at dette var lurt å sette inn før man monterte sammen selve bordet. Kjekt å vite til neste gang.

Har limt en side, og skal lime den andre i dag.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *